tiistai, 29. huhtikuu 2008
Vaniljainen mangojuustokakku
Tässä juustokakku, jonka tein kummitätini syntymäpäiville. Tuo varjo tulee kuvaan vähän hassusti.. Ohje on samantapainen kuin aiemmissakin juustokakuissa, mutta lisään tämänkin ohjeen nyt tänne.
Vaniljainen mangojuustokakku
Pohja:
200 g kaurakeksejä
75 g sulatettua margariinia
Täyte:
2,5 dl kermaa
1 prk Vanilja-Rahkaa (esim. Valio)
1 prk Vanilja-tuorejuustoa (esim. Sunnuntai)
200 g Maustamatonta tuorejuustoa
2 prk Mangososetta (esim. Piltti)
4 liivatelehteä
2 tl vaniljasokeria
sokeria maun mukaan
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, tuorejuustot ja mangosose keskenään. Kuumenna muutama ruokalusikallinen vettä kiehuvaksi. Purista liivatteista vedet pois ja liuota ne kuumaan veteen. Lisää tuorejuustoseoksen joukkoon kermavaahto. Lisää täytteeseen sokerit. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään. Anna hyytyä n. 3 h tai siihen asti kunnes kakku on hyytynyt.
Kommentit