1510920.jpg
Tässä juustokakku, jonka tein kummitätini syntymäpäiville.
Tuo varjo tulee kuvaan vähän hassusti.. Ohje on samantapainen kuin aiemmissakin juustokakuissa, mutta lisään tämänkin ohjeen nyt tänne.

Vaniljainen mangojuustokakku

Pohja:

200 g kaurakeksejä

75 g sulatettua margariinia

Täyte:

2,5 dl kermaa

1 prk Vanilja-Rahkaa (esim. Valio)

1 prk Vanilja-tuorejuustoa (esim. Sunnuntai)

200 g Maustamatonta tuorejuustoa

2 prk Mangososetta (esim. Piltti)

4 liivatelehteä

2 tl vaniljasokeria

sokeria maun mukaan

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita rahka, tuorejuustot ja mangosose keskenään. Kuumenna muutama ruokalusikallinen vettä kiehuvaksi. Purista liivatteista vedet pois ja liuota ne kuumaan veteen. Lisää tuorejuustoseoksen joukkoon kermavaahto. Lisää täytteeseen sokerit. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään. Anna hyytyä n. 3 h tai siihen asti kunnes kakku on hyytynyt.