Isäni sai tällaista kakkua isänpäiväkahvilla.

Pohja oli pieni, vain kolmen munan. Korvasin pienen määrän vehnäjauhoista kaakaojauheella. Kostutin pohjan Hyla täysmaidolla, johon olin sekoittanut hieman vaniljasokeria.
 
Täytteitä oli kahta sorttia: blå bandin valkosuklaanougat -moussea, johon sekoitin kermavaahtoa lisäksi sekä toisena itse tekemääni suklaamoussea. Mousseen laitoin 200 g maustamatonta tuorejuustoa, 200 g sulatettua suklaata(puolet tummaa, puolet maitosuklaata), hedelmäsokeria makeutukseksi sekä paljon kermavaahtoa. Laitoin kakun molempiin kerroksiin kumpaakin täytettä. Nam!

2052457.jpg
Päällä vanha tuttu suklaakuorrute jossa on siis voita, suklaata sekä hieman siirappia.Kun kuorrute oli jäähtynyt, koristelin kakun yksinkertaisella pikeerillä (kananmunanvalkuaista sekä tomusokeria voimakkaasti vaahdotettuna). Pursotukset Flora vispillä(makeutus hedelmäsokerilla). Ruusun väkersin marsipaanista, jota hieman vaalensin valkoisella värillä.