Tämän pingviinikakun ystäväni sai synttäripäivänään.
994538.jpg
Toi vesi näyttää ihan mustalta tuossa ylemmässä kuvassa, mutta kyllä se sinistä oli :D994555.jpg
Pingviinit marsipaania ja ' vesi ' on vettä, hyytelösokeria ja karamelliväriä =)
Pohja on viiden munan kakkupohja.
Välissä

marja-vaniljamousse

1 prk vaniljatuorejuustoa

1 prk mansikkarahkaa

1 prk maitorahkaa

3 dl kermaa

200 g vadelmia

2 tl vaniljasokeria

5 liivatetta

2 rkl vettä

n. 1, 5 dl sokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto ja rahkat keskenään.  Vatkaa kerma vaahdoksi. Liuota liivatteet kahteen ruokalusikalliseen kuumaa vettä. Sekoita liivate rahkaseokseen. Laita kermavaahto, sokerit ja vadelmat seokseen ja sekoita tasaiseksi.

Vuoraa kakkuvuoka tuorekelmulla. Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen ja laita ylin kerros vuoan pohjalle. Kostuta maidolla, jossa on vaniljasokeria. Laita puolet moussesta väliin. Sitten seuraava kerros jne.
Anna hyytyä vähintään kaksi tuntia ja ota kakku pois vuoasta.Valmis koristeltavaksi :)
994790.jpg

Alkuperäinen idea Makeaa kakun täydeltä- blogilta.